top of page

Blir det musik?

Det blir det! Slut på inlägg. Skoja. Nä men varken jag eller Herman är väl så värst musikaliska (eller jag tror att om jag bara hade försökt så hade jag varit kingen på något instrument men det är bara för att jag har hybris), men vi tycker ju om att lyssna på det (unikt). Musik kan ju, åtminstone för mig, leda till känslor som är både oväntade och starka. Eller så kan jag sätta igång en låt just för att jag vill ha en känsla.


Hur som helst. Vi ville ha någon form av livemusik men det kändes opersonligt (och onödigt dyrt?) att fråga något random band om de kunde bistå med det. Och så var vi på ett bröllop för ett par år sedan där ett band som Hermans (och Lovisas, men mest Hermans) kompis Hannes spelar i spelade. Uh vilken jobbig mening. Ni förstår. Så vi frågade Hannes! Och ja visst ville de spela. Eller ville och ville. Kunde tänka sig! Det är absolut vi som är den mest förälskade parten i förhållandet. Det här vet ni ju redan. Ish. Men ni vet inte vad de ska spela! Det vet i och för sig inte jag och Herman heller till 100 % men vi vet ut vilket urval de kommer göra sin setlist, och vi (eller jag) vill gärna att ni ska ha fått möjlighet att tagga till till den musiken i förväg. Så! Länk till spelllista kommer här: https://open.spotify.com/playlist/54UOkdByHZnksv7qTVHuad?si=57__v0eCQvG1SyWVKCMGMQ&pi=e-jT6f6GnHSxaY Om ni inte kan öppna länken så kan ni söka på "Förslag Bröllis" Av Herman Gustafsson på Spotify.


Och! Det blir en DJ också. Underbara fina Axel som hänger med syrran Astrid och idolen Inanna ner till Skåne för att spela för oss!! Han får spela vad han vill låt honom va.


Och nu blir det ju kanske lite omvänd ordning här men vid vigseln kommer det också spelas musik, lite av bandet och lite av hemlig gäst. Det är sån där musik som jag skrev om högst upp som liksom kan spelas och så kommer känslan bara så oavsett vad jag känner innan. De låtarna får ni såklart också gärna lyssna på. Eller det är väl kul om ni kan texten, fast ni får inte sjunga med. Ni gör som ni vill! Vi ska i alla fall ha de här två låtarna på vigseln: "Jag ger dig min morgon" med Fred Åkerström (rekommenderar också originalet, "I Give You the Morning" av Tom Paxton) och "Den sista" med Annika Norlin och Mattias Alkberg. Förlåt till de som pratar Engelska, ni som är ihop med dem och är tvåspråkiga kanske kan översätta vid behov? Jaja.


Det var allt för idag. Phew.


/Lovisa51 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 comentario


Listan kommer gå varm här hemma fram till 9e maj. Ps: älskar din hybris❤️

Me gusta
bottom of page