top of page

Kostym

Igår var det dags för något väldigt kul som jag sett fram emot, fixa kostym! 2 h gick åt till att mäta, prova diskutera, titta och reflektera över hur jag vill ha det.


Efter att ha kollat runt en del och konstaterat att det är ganska svårt att hitta en kostym som passar mina önskemål och min kroppsform kom vi fram till att det fick bli en skräddarsydd kostym.


Efter att ha pratat med gänget på Engelska herr i Malmö för ett tag sedan och fått ett bra intryck föll valet på dem och efter gårdagen så är jag otroligt nöjd med valet. Sjukt kunniga, väldigt hjälpsamma och generösa med sin kunskap.


Valet av material landade i ett hårt tvinnat ull som dels håller formen väldigt väl, har en del struktur men som också kommer andas bra.


Stilen blir en tredelad kostym med höga raka byxor, en kavaj med ganska breda slag och diskreta fickor samt en 5-knappars väldigt stilren väst.


Det som är lite speciellt är att jag inte riktigt kan säga hur det kommer se ut då jag bara hade på mig provplagg som sedan nålades och måttades. Så själva slutresultatet är lite av en överraskning även för mig. I mitten av Januari är den klar och då blir det en session till där jag provar och vi tittar på om det behöver göras några mindre justeringar.37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page