top of page

Svensexa!

På grund av sliten och trött tog det här inlägget en vecka att skriva, tydligen är det viss skillnad i återhämtning när en närmar sig 35 🤷🏼‍♂️


Förra veckan var det alltså min tur att bli överraskad!


Jag är kanske inte den tramsgladaste personen så en viss oro för förnedring på stan har ändå passerat i mina tankar. Men istället fick jag en superkul dag och jag är sjukt tacksam över vilket fint gäng som slöt upp och fixade en toppensexa! Okej, outfiten var kanske lite tramsig men det bjuder jag gärna på 😄Jag blev kidnappad hemma, fick ovan fantastiska outfit, ett par goda rumstemperererade fernet och min favoritöl (Arboga 10,2) och sedan bar det iväg.


Efter att blivit kringledd i ögonbindel en stund och ögonbindeln sedan togs av satt jag i ett dubbelt så stort sällskap som kidnappar-gänget inne på Ruths där vi käkade frukost ihop. Jag fick presentera hur jag lärt känna alla och Benjamin tappade humöret när jag inte kunde ta ett själviskt beslut om vad jag ville käka. När vi tagit oss förbi detta så hoppade vi in i bilarna igen och åkte mot nästa destination.


När ögonbindeln föll den här gången så var vi i Häckeberga på ett camp med stora kåtor, utekök, badtunna och diverse annat kul. Vi ägnade sedan resten av dagen åt femkamp, åka jättegunga i skogen, matlagning och till slut middag och bad i badtunna.


Jag hade en fantastisk dag och ägnar ett jättetack till alla inblandade ❤️


Nu är vi bara ett par dagar bort från bröllis och både nerver och pepp är på topp! Vi ses i dagarna 😘

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page