top of page

Vad kul att du är här! 

Här hittar du information om vad som gäller på bröllopet. Vår inbjudan som Fredrik gjorde (<3) blev så himla snygg och minimalistisk och vi ville inte belamra den med massa text. Därför är information som kan väntas av en extensiv inbjudan här. 

Klädkod

Kavaj. Det vill säga typ vad du vill men ändå lite fin. Tänk det du hade haft på dig på ditt barns konfirmation. Självklart är det inget tvång att följa den strikta, googlingsbara beskrivningen av klädkoden. Anledningarna till att vi uppger en klädkod är att vi ska slippa tusen frågor om saken och dessutom minska risken för att någon känner sig underdressad eller överklädd.

Vi kommer ha på oss en ljus enkel hellång klänning i bomullstyg respektive en mörkblå tredelad kostym av enklare snitt med vit skjorta och ljus slips. En något mer dansvänlig svart klänning åker på framåt kvällen. Skorna som vi kommer bära är bruna mellanhöga skinnklackar 
respektive mörkbruna mockaloafers. 

Presenter

Vi önskar oss inga saker i bröllopsgåva. Vill du ändå ge oss någonting vore vi mycket tacksamma för ett ekonomiskt bidrag till vår bröllopsresa, som vi åker på direkt efter bröllopet. Information om vart du kan skicka ett ekonomiskt bidrag får du av våra värdar, vars kontaktuppgifter finns längst ner på den här sidan.

Om platsen

Bröllopet kommer äga rum på Grand öl & mat i Malmö. Grand har samma ägare som Far i hatten, en plats som betyder mycket för oss. Vi har tillbringat en hel del tid där genom åren när vi t.ex. har landat efter slitsamma renoveringsdagar och firat stug- och lägenhetsköp, tentor, födelsedagar och årsdagar. Med hänsyn till Eurovision Song Contest och att det kommer vara en s.k. Eurovision Village med väskförbud, konserter och risk för trängsel i Folkets park den 9 maj har vi valt att lägga hela bröllopet på Grand öl & mat.

Övrigt

Önskar du tala inför alla, hålla någon form av presentation, framföra en tokig dans, styra upp en burlesk-show, en standup-rutin eller kanske jonglera är det varmt välkommet. Vi önskar dock att du håller dig till en framförandetid på tre minuter. Anmäl vad du vill göra och när till våra värdar. Kontaktuppgifter finns längst ner på den här sidan.

Toastmasters/värdar

Melinda Norburg

0725 50 88 94

Mathilda Malmberg

0706 500 712

Matilda Kinn

    070 226 56 13

    bottom of page